Gyakran felmerülő kérdések

Hogyan tudunk időpontot foglalni nálad?

A kapcsolat menüpont alatt találtok egy űrlapot, amin keresztül elértek engem. Kérlek, a dátumot és a helyszínt mindenképp írjátok be. Amennyiben szabad még nekem az időpont, megbeszélünk egy személyes/skypeos konzultációt. Meghallgatom, hogy miket terveztek, és el tudjuk dönteni, hogy megvan-e a szimpátia, tudunk-e majd együtt dolgozni. Amennyiben igen, szerződést kötünk, amiben biztosítjuk a kötelezettségeinket, illetve foglalót is fogok tőletek kérni. Mivel ez sokszor akár egy-két évvel is megelőzi az esküvőt, a nagy napotok közeledtével felkereslek titeket, és lefixáljuk, hogy van-e bármi változás.

Vállalsz külföldi fotózást is?

Igen, örömmel megyek külföldre is fotózni. Angol nyelven beszélek.

Hogyan kapjuk meg a képeket?

A képeket digitálisan adom át, vagy ha szeretnétek, rámásolom az általatok biztosított adathordozóra. Ezen felül az esküvői csomagokhoz tartozó nyomtatott fotókat illetve az albumot postán küldöm el nektek.

A nyers képeket átadod?

Nem, nyers képeket nem adok át, mert az olyan lenne, mintha félkész ételt szolgálnának fel nektek az étteremben. Szeretném a tőlem telhető legjobbat adni nektek.

Vállalsz videózást is?

Nem, szeretnék teljes figyelmemmel a fotózásra koncentrálni, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki az adott napból. Bátran válasszatok videóst is mellém, eddig mindenkivel megtaláltuk a közös hangot.

Hány képet adsz át?

Alapvetően minden jól sikerült képet át szoktam adni, az esküvői csomagoknál meghatároztam egy minimum mennyiséget is. Egy egész napos esküvőnél persze rengeteg kép készül, így igyekszem úgy válogatni, hogy egy kerek egész, élvezhető méretű sorozatot kapjatok.

Tudsz segíteni fotókönyv készítésben is?

Igen, nagyon szívesen! Megvannak a bevált helyeim, ahol csodás minőségű könyveket készítenek. Nagy élmény lapozgatni, nyomtatva még szebben mutatnak a képek.

Milyen költségekkel számoljunk a fotózáson kívül?

Veszprémen kívül a kiszállásért 50 Ft/km kiszállási költséget számítok fel. Ha késő éjszakába nyúló programra invitáltok, akkor a szállás költségével kell pluszban számolnotok.