Ismerd meg a fotósod! : )

Szia, Blanka vagyok. Önazonos, életigenlő embereknek segítek nyakoncsípni és megőrizni a legszebb pillanataikat. A szerelem-vállalkozások, esküvők és a családi pillanatok megörökítésének specialistája vagyok. A látásmódomra leginkább a természetesség, letisztultság, érzelmesség jellemző. Az ügyfeleim szerint közvetlen és figyelmes vagyok, könnyű feloldódni mellettem. Tudom, hogy nem mindenkinek komfortos a kamera előtt lenni, de a személyre szabott instrukcióimmal a fotózás egy élmény is lehet.

 

Amióta világ a világ, mindig alkottam valamit. Nekem az adja meg a belső nyugalmat, hogy elképzelek valamit, majd létrehozhatom azt. Az első végzettségem tájépítész mérnök. Ugyan a szakmában nem dolgoztam, de a természet és a növények szeretete megmaradt. 2016-ban ismerkedtem meg a fotózással, majd a sokasodó pozitív visszajelzések hatására 2019-ben megszereztem a végzettséget is hozzá. Utána egy grafikus képzést is elvégeztem, ami szuper inspiráló volt a fotós karrieremre nézve is. Az iskolák után rögtön a szabadúszó létbe csöppentem, mint fotós és grafikus – ami azóta is az egyik legjobb döntésnek bizonyul. 

 

Néhány tény rólam:

  • imádom a könyveket, a növényeket és a lakberendezést
  • szabadidőmben legszívesebben a hegyekben barangolok a férjemmel vagy a barátaimmal
  • tisztelem az élet minden formáját, ezért 12 éves korom óta vegetáriánus vagyok
  • ha először találkozom valakivel, általában az az első reakció, hogy: „hű, de magas vagy”. Hát igen, 183 cm az nem piskóta. 
  • ha gyerekeket látok egy esküvőn, nem bírom ki, hogy ne készítsek róluk kismillió fotót
  • 15 évig énekeltem kórusban, ami az egyik legszuperebb dolog volt az életemben