Karácsonyi fotózás

Élmények képekbe zárva. Igazi pillanatok. A ti történetetek.
Ha te sem szereted az erőltetett képeket és a feszengést, akkor jó helyen jársz, mert én sem. A fotózások során arra törekszem, hogy jól érezzétek magatokat, és csodás képekkel legyetek gazdagabbak. 

A fotózás helyszíne 

 

Cím: Veszprém, Hoffer Ármin sétány 2., parkolni a stúdió előtt, illetve a Hotellel szemközti parkolóban lehet. 
A stúdióban maximum 6 főt tudok fogadni.

Csomagok és árak

Figyelem! Nyers képek nem kerülnek átadásra, félkész munkát nem adok ki a kezemből, mikor sokkal többet is ki lehet hozni belőlük! 🙂

Gyakori kérdések

Milyen ruhában érdemes jönnünk?

A terem skandináv stílusú, így elsősorban a természetes anyagú, natúr és földszínek mutatnak jól benne. Ha többen jöttök, érdemes figyelni arra, hogy harmonikus legyen az öltözéketek. Foglalás esetén fogsz kapni egy kisokost a ruhaválasztáshoz. A helyszín egy otthonos tér, így érdemes a ruhaválasztásnál is ebben a stílusban maradni. Mivel bent leszünk, nyugodtan lehettek mezítláb, mamuszban vagy zokniban, ebben az esetben erre a ruhadarabra sem árt figyelni. Amennyiben cipőt szeretnétek viselni, kérlek győződjetek meg róla, hogy tiszta a cipő talpa és nem fog nyomot hagyni.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A fotókat 7 napon belül megkapjátok tőlem válogatáshoz, majd a kiválasztott képeket 14 napon belül kapjátok meg retusálva (a válogatáshoz mérve).

Hogyan kapjuk meg a képeket?

A fotókat egy online galériában adom át nektek, ahonnan le tudjátok tölteni a képeket, és meg is tudjátok az oldalon mutatni az ismerőseiteknek.

A fotók egy hangulatos színvilágot kapnak, teljes bőrretus nem tartozik bele az árba.
Ha beauty retust szeretnél kérni, az képenként 3500 Ft-ba kerül.

Hogyan tudunk fizetni?

A helyszínen készpénzben, vagy banki átutalással.

Megkapjuk a nyers képeket is?

Nem, a nyers képeket csak a válogatáshoz bocsájtom rendelkezésetekre, de nem fogjátok tudni letölteni őket. Hiszen az „félkész” munka, és én tökéleteset szeretnék adni nektek! 🙂

Vihetünk kiegészítőket?

Naná! Nyugodtan hozhattok valamilyen közös „egyenruhát”, vagy valami számotokra kedves kiegészítőt is.

Mi van, ha több fotó tetszik nekünk, mint ami a csomagban van?

Nem kell kétségbe esni, ha több fotót szeretnélek utólag, mint ami a választott csomagban szerepel. 1500 Ft/db áron további fotókat is választhatsz.