Karácsonyi fotózás

Élmények képekbe zárva. Igazi pillanatok. A ti történetetek.
Ha te sem szereted az erőltetett képeket és a feszengést, akkor jó helyen jársz, mert én sem. A fotózások során arra törekszem, hogy jól érezzétek magatokat, és csodás képekkel legyetek gazdagabbak. 

A fotózás helyszíne 

Cím: Veszprém, Hoffer Ármin sétány 2., parkolni a stúdió előtt, illetve a Hotellel szemközti parkolóban lehet. 
A stúdióba méretei miatt maximum 5 főt tudok fogadni.

Csomagok és árak

Kóstoló a fotózásból. Ezt a csomagot elsősorban azoknak ajánlom, akik kevés is elég a jóból, avagy allergiásak a fotózásra, de muszáj néhány kép a nagyinak. Félóra hipp-hopp elmegy, tehát ha izgő-mozgó gyerkőccel érkezel, vagy nehezen oldódsz fel, kérlek válassz inkább másik csomagot, mert csak úgy tudom neked garantálni, hogy szuper képeket adok át. Azért remek képek tudnak ám készülni ennyi idő alatt is!

A klasszikus. Ha szeretnétek minőségi időt eltölteni együtt, na meg sok szép fotóval gazdagodni, akkor ez a neked való csomag! Akár többször is átöltözhettek, ha kedvetek tartja, még a közös pizsamátokban is készülhet kép. Figyelem: szempillantás alatt eltelik az egy óra!

Ínyenceknek. Ha az igazi, spontán pillanatok híve vagy, ez lesz a legjobb választás! Bátran ajánlom azoknak is, akik picit nehezebben oldódnak fel, hiszen itt lesz idő ismerkedni a szituációval. 

Gyakori kérdések

Milyen ruhában érdemes jönnünk?

A terem skandináv stílusú, így elsősorban a természetes anyagú, natúr és földszínek mutatnak jól benne. Ha többen jöttök, érdemes figyelni arra, hogy harmonikus legyen az öltözéketek. Foglalás esetén fogsz kapni egy kisokost a ruhaválasztáshoz. A helyszín egy otthonos tér, így érdemes a ruhaválasztásnál is ebben a stílusban maradni. Mivel bent leszünk, nyugodtan lehettek mezítláb, mamuszban vagy zokniban, ebben az esetben erre a ruhadarabra sem árt figyelni. Amennyiben cipőt szeretnétek viselni, kérlek győződjetek meg róla, hogy tiszta a cipő talpa és nem fog nyomot hagyni.

Mikor kapjuk meg a képeket?

A fotókat 5 napon belül megkapjátok tőlem válogatáshoz, majd a kiválasztott képeket 14 napon belül kapjátok meg retusálva (a válogatáshoz mérve).

Hogyan kapjuk meg a képeket?

A fotókat egy online galériában adom át nektek, ahonnan le tudjátok tölteni a képeket, és meg is tudjátok az oldalon mutatni az ismerőseiteknek.

A fotók egy hangulatos színvilágot kapnak, teljes bőrretus nem tartozik bele az árba.
Ha beauty retust szeretnél kérni, az képenként 3000 Ft-ba kerül.

Hogyan tudunk fizetni?

A helyszínen készpénzben, vagy banki átutalással.

Megkapjuk a nyers képeket is?

Nem, a nyers képeket csak a válogatáshoz bocsájtom rendelkezésetekre, de nem fogjátok tudni letölteni őket. Hiszen az “félkész” munka, és én tökéleteset szeretnék adni nektek! 🙂

Vihetünk kiegészítőket?

Naná! Nyugodtan hozhattok valamilyen közös “egyenruhát”, vagy valami számotokra kedves kiegészítőt is.

Mi van, ha több fotó tetszik nekünk, mint ami a csomagban van?

Nem kell kétségbe esni, ha több fotót szeretnélek utólag, mint ami a választott csomagban szerepel. 1500 Ft/db áron további fotókat is választhatsz.